Lotto24.fi yksityisyydensuoja

Palvelun tarjoaja: Lotto24 ApS (lotto24.fi) - Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Tanska. CVR-no: 33047851. Seuraavat ehdot käsittävät koko sopimuksen tarjoajan (Lotto24 ApS) ja käyttäjän välillä.

Yksityisyydensuoja
  • Henkilökohtaiset tiedot
    Voimme kerätä seuraavia tietoja kun rekisteröidyt Lotto24.fi tarjouksen kautta: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, credit tai debit-kortin tiedot tai riippuen maksutavasta, muita maksutietoja.

• Tekniset tiedot
    Kun käyttäjä kirjautuu Lotto24.fi:n palveluun, keräämme teknisiä tietoja käyttäjän laitteesta, kuten käyttämäsi tietokoneen IP-osoitteen, käyttöjärjestelmän tyypin ja laitteeseen liittyvät tunnukset.

• Liittymis- ja kyselytutkimustiedot
    Kaikki tiedot, jotka annat meille Lotto24.fi tarjouksen yhteydessä, tallennetaan sisään kirjautuessa.

• Evästeet ja internet-jäljitteet
    Evästeet ovat ainutlaatuisia tunnisteita, joita lähetämme laitteeseesi. Järjestelmämme voi näin tunnistaa laitteesi ja tarjota toimintoja, kuten kohteiden varastointi käyntien välillä, henkilökohtaisia Lotto24.fi mainoksia kolmansien osapuolien internetsivuille ja mobiilisovelluksiin sekä henkilökohtaisia kolmannen osapuolen mainoksia koskien tiettyjä Lotto24.fi tarjouksia. Voimme käyttää Adobe Flash-evästeitä muistaaksemme asetuksesi, mieltymyksesi ja käyttösi Lotto24.fi tarjouksen yhteydessä. Internet-jäljitteet, clear .gifs tai vastaavat toiminnot ovat osa koodeja, joita asetamme Lotto24.fi tarjoukseen tutkiaksemme ja kerätäksemme tietoja käyttäjän toiminnasta Lotto24.fi tarjouksen yhteydessä.
    Saamme vahvistuksen, kun avaat Lotto24.fi:n lähettämän sähköpostiviestin, jos tietokoneesi tukee tätä mahdollisuutta. Voimme myös seurata muita tietoja, kuten mitä pelejä käyttäjä pelaa, pelivirheitä, kuinka kauan käyttäjä on osallistunut Lotto24.fi:n tarjouksiin, käyttäjän viimeisimmän kirjautumisen Lotto24.fi palveluun, käyttötiedot ja pelattavuuden. Lisäksi käyttäjän voittamat pelit, arvonnat, kilpailut tai muut Lotto24.fi tarjonnan tarjoukset, ilmoituksiin vastaamisen mittaukset ja muut Lotto24.fi tarjonnan analyysit.

• Sosiaalisen median sivustot
    Jos kirjaudut Lotto24.fi palveluun kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivuston kautta, Lotto24.fi voi saada tietoja sosiaalisen median profiilistasi ilman rajoituksia, sisältäen antamasi julkiset tiedot, sosiaalisen median käyttäjätunnuksesi, etu- ja sukunimesi, käyttäjänimesi, profiilisi ja kansikuvasi. Jos kutsut uusia jäseniä sosiaalisen mediasi sivustolle tai lähetät viestejä sosiaalisten pelien jne. kautta, voimme kerätä tietoja liittyen näihin viesteihin, sisältäen ystäväsi sosiaalisen median sivuston käyttäjätunnukset, sähköpostiosoitteet ja sisällön.

• Mobiililaitteet
    Kun kirjaudut Lotto24.fi palveluun mobiililaitteen kautta, voimme saada paikannustietoja (IP-osoitteen perusteella) ja tietoja mobiililaitteestasi sisältäen laitteeseesi liittyvät erilaiset yksilölliset tunnisteet, laitteistotiedot, käyttöjärjestelmäversion ja pelitoimintasi. Voimme käyttää näitä tietoja tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisia mainoksia ja sisältöjä, mukaan lukien sijaintiisi liittyvät mainokset ja sisällöt.

• KÄYTTÖ JA KERÄTTYJEN TIETOJEN TURVALLISUUS
    1. Voimme käyttää käyttäjänimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja salasanaa yksilöimään sinut käyttäjänä Lotto24.fi tarjouksissa, tarjota sinulle palveluksia ja käsitellä tapahtumia. Voimme käyttää tai näyttää käyttäjänimesi ja ikonin tai profiilikuvan, jos sovellettavissa, rankingia varten, kilpailuissa tai arvonnoissa, keskustelujen tunnistamisessa ja/tai pelien pistetilanteissa. Voimme käyttää syntymäaikaasi varmistaaksemme kelpoisuutesi osallistua Lotto24.fi tarjouksiin.
    2. Tämän yksityisyydensuojan ehtojen mukaisesti, voimme käyttää yhteystietojasi käsitelläksemme uutiskirjeitämme ja/tai sähköpostikampanjoitamme sekä lähettää sinulle päivityksiä, turvallisuusilmoituksia tai Lotto24.fi tarjouksiin liittyviä hallinnollisia viestejä. Yhteystietosi sallii meidän ilmoittaa uusista ominaisuuksista, parannuksista, Lotto24.fi tarjonnan ongelmien päätöslauselmista, käsitellä ja/tai kanavoida asiakkaan tukikysymyksiä ja asioita sekä informoida uusista peli mahdollisuuksista, arvonnoista, kilpailuista, palkinnoista ja/tai erityistapahtumista.
    3. Jos “Kerro kaverille” toimintomme on mahdollinen tietyssä Lotto24.fi tarjouksessa ja osallistut siihen, sähköpostiosoitteesi jaetaan henkilön kesken, jonka valitset lähettää Lotto24.fi tarjouksen yhteydessä käyttäen tätä ominaisuutta. Voimme käyttää IP-osoitetta kartoittaaksemme sopivan maa-kohtaisen version Lotto24.fi tarjouksesta käyttäjälle tai käyttää mahdollisuuttamme rajoittaa sellaisten henkilöiden pääsyä sivuillemme, jotka ovat rikkoneet Ehtojamme.
    4. Käytämme evästeitä ja muuta teknologiaa, kuten mobiililaitteiden tunnisteita parantaaksemme kokemuksiasi Lotto24.fi tarjonnan parissa. Nämä tekniikat mahdollistavat kumppaniohjelmien ajamisen ja tarjoavat sinulle räätälöityä sisältöä tai tarjouksia, kuten henkilökohtaisia Lotto24.fi mainoksia muilla internetsivuilla ja mobiilisovelluksia sekä henkilökohtaisia kolmannen osapuolen mainoksia tietyissä Lotto24.fi tarjouksissa. Evästeet mahdollistavat automaattisen kirjautumisen, kun avaat Lotto24.fi tarjouksia ja mahdollistaa muita operatiivisia toimintoja Lotto24.fi tarjonnan parissa.
    5. Voimme käyttää kerättyä tietoa laskeaksemme kertymiä, nimettömiä tilastoja käyttäjäyhteisöstämme parantaaksemme Lotto24.fi tarjontaamme tai turvallisuus syistä.
    6. Jos osallistut sosiaaliseen peliin, voimme käyttää verkkoyhteisön profiilin tunnustasi linkittääksemme verkkoyhteisön tilisi sosiaalisen pelin toiminnoissa tai tarjota henkilökohtaisia Lotto24.fi mainoksia verkkoyhteisössä. Voimme käyttää verkkoyhteisösi etu-, suku- ja käyttäjänimeä ja ikonia tunnistaaksemme verkkoyhteisön tilisi, jonka kautta olet liittynyt sosiaalisen pelin toimintoihin sekä rankingia, kilpailuja, arvontoja, pelien pisteitä ja/tai sosiaalisten verkkojen tunnistamista varten.
    7. Jos liityt sosiaaliseen peliin ja annat toisen henkilön yhteystiedot sosiaalisen pelin kautta annettaviin tietoihin, voimme käyttää tätä tietoa yhteydenottoon ja tarvittaessa muistuttaa henkilöä, että hänet on kutsuttu osallistumaan sosiaaliseen peliin tai hän on vastaanottanut sisältöä sosiaalisen pelin kautta. Kaikilla kutsutuilla on mahdollisuus olla vastaanottamatta enempää Lotto24.fi:n lähettämiä kutsuja.
    8. Lotto24.fi käyttää kohtuullisia toimenpiteitä suojellaksemme kerättyä tietoa tappioista, varkauksista, väärinkäytöksistä sekä luvattomalta käytöltä, ilmitulosta, muutoksista ja tuhoista.
  • TIEDON JAKAMINEN
    Voimme jakaa asiakkaan tietoja alla kuvatun mukaisesti.

• Lotto24.fi:n ja muiden suojaus
    Voimme tuoda ilmi tietosi, jos käyttöehtoja tai muita sopimuksia on rikottu; jos uskomme, että lakia on rikottu; jos Lotto24.fi:n, asiakkaidemme tai muiden oikeuden, omaisuuden ja turvallisuuden suojeleminen sitä vaatii.

• Evästeet, verkkomainonta ja analytiikka
    Estojen, poistamisen ja evästeistä tietoja saadaksesi, katso selaimen asetukset ja ohjeet. Koska evästeiden avulla voit hyödyntää joitakin Lotto24.fi:n olennaisia piirteitä, suosittelemme jättämään evästeet päälle.

• Mobiilimainonta
    Suurin osa mobiililaitteista tarjoaa mahdollisuuden olla vastaanottamatta sovellusten käyttämää tietoa, joita käytetään kiinnostuksen kohteidesi mainontaan. Näiden mahdollisuuksien käyttöä varten tutki laitteesi asetukset.

• Sosiaaliset pelit
    Mitä tulee sosiaalisiin peleihin, voit hallita oman sosiaalisen verkoston tietosuoja-asetuksia sosiaalisen verkkoyhteisön tilillä.

• SPONSORIT, MAINOSTAJAT JA KOLMANNET OSAPUOLET
    Lotto24.fi tarjoukset sallivat sinun pelata tai jakaa tietoja sosiaalisen median kautta (esim. kirjautumalla sosiaalisen median tilin kautta tai klikkaamalla ”Tykkää”) tai sisältää linkkejä sosiaalisen median tai kolmansien osapuolien palveluihin. Näitä toimintoja ja linkkejä käytettäessä sovelletaan näiden yhtiöiden tietosuojakäytäntöjä ja näiden palveluiden omia asetuksiasi. Lotto24.fi ei valvo tätä eikä ole vastuussa tiedoista, jotka on toimitettu tai kerätty sosiaalisen verkkoyhteisön tai kolmansien osapuolien kautta. Kehotamme sinua tarkistamaan näiden kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjä, jotta tietäisit kuinka tietojasi kerätään ja käsitellään.
    Sivusto saattaa tarjota linkkejä sponsorien, mainostajien tai kolmansien osapuolien internetsivuille, joita Lotto24.fi ei omista tai hallitse. Osallistumalla mihin tahansa kilpailuun, koejäsenyyteen tai muuhun Lotto24.fi:n järjestämään toimintaan, hyväksyt rekisteröitymisesi myös mainontaan, jota harjoittavat vain kolmannet osapuolet. Minkään kolmannen osapuolen sivuston, sovelluksen, ohjelman, sisällön tai mainonnan sisällyttäminen, linkittäminen tai käytön hyväksyminen ei ole Lotto24.fi:n hyväksymää tai kannustamaa.
    Lotto24.fi ei hallitse, eikä ota mitään vastuuta, kolmansien osapuolien sisällöstä, yksityisyydensuojasta tai toiminnasta.
    Käyttämällä Sivustoa hyväksyt Lotto24.fi vastuunvapautuksen kaikista ja mistä tahansa vastuusta, joka koituu minkä tahansa kolmannen osapuolen sivuston, sisällön, palvelun tai ohjelman käytöstä, joka on alkanut Sivuston kautta.
    Sivuston kautta löydetty viestintä, toiminta tai osallistuminen sponsoreiden, mainostajien tai muiden kolmansien osapuolien mainontaan tapahtuu ainoastaan sinun ja kyseisten kolmansien osapuolien välillä.
    Hyväksyt, että Lotto24.fi ei ole vastuussa tai korvausvelvollinen mihinkään menetykseen tai vahinkoon, joka on aiheutunut toiminnasta Sivustolla läsnäolevien sponsorien, kolmansien osapuolien tai mainostajien kanssa.

• LAPSET
    Lotto24.fi tarjoukset välttävät “henkilökohtaisten tietojen” keräämistä ja käyttöä kuten laissa Lasten internetin käytöstä määritellään (Lex Nokia, urkintalaki) alkaen alle 18-vuotiaista muun kuin sisäisen toiminnan tuki. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaista tietoa alle 18-vuotiailta. Alle 18-vuotiaat eivät saa rekisteröityä tai antaa henkilökohtaisia tietoja meille.
    Lotto24.fi kunnioittaa vanhempien ja lasten yksityisyyttä ja on sitoutunut noudattamaan Lex Nokiaa ja urkintalakia. Jos vanhempi epäilee, että alaikäinen on luovuttanut henkilökohtaisia tietoja Lotto24.fi:lle, hänen tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai postitse: Lotto24.fi (Under 18), Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Denmark. Tiedon saatuamme ryhdymme toimiin viipymättä poistaaksemme tiedot, jotka koskevat alle 18-vuotiasta

• SOPIMUS LOTTO24:N MENETTELYTAVOISTA
    Avaamalla ja / tai käyttämällä mitä tahansa Lotto24.fi:n tarjousta, ymmärrät ja hyväksyt tämän yksityisyydensuojan ja Ehdot. Jos et hyväksy menettelytapojamme, älä avaa tai käytä Lotto24.fi tarjouksia.