En saa Lotto24.fi:n sähköposteja. Miten voin korjata asian?

Jos et saa sähköposteja Lotto24.fi:ltä, siihen voi olla monia syitä. Jos sinulla on esimerkiksi käytössäsi jokin MSN-tileistä (Hotmail, MSN, Live, jne.), voit kohdata ongelmia sähköpostiemme vastaanottamisessa. Tarkista sähköpostisi roskaposti siltä varalta, että lähettämämme sähköpostit ovat päätyneet sinne. Varmista, että '@Lotto24.fi.fi'-sähköpostiosoite on asetettu sallittujen lähettäjien listalle. Automaattisesti lähetetyt viestit lähetetään sähköpostiosoitteesta noreply@Lotto24.fi Jos et vieläkään saa sähköpostejamme, ota yhteyttä sähköpostintarjoajaasi tarkistaaksesi, etteivät he ole estäneet sähköpostiliikennettä Lotto24.fi.fi:ltä. Ohjeet Hotmailiin: 1. Kirjaudu MSN-tilillesi. 2. Klikkaa 'Asetukset'-kohtaa oikeassa yläkulmassa. Vie kursori nimesi kohdalle. 3. Klikkaa 'Sähköposti'-kohtaa vasemmalla. 4. Etsi kohta 'Roskapostin estäminen' ja klikkaa "Turvalliset ja estetyt lähettäjät"-kohtaa. 5. Klikkaa 'Turvalliset lähettäjät'-kohtaa. 6. Näppäile @Lotto24.fi.fi kenttään ja 'Lisää luetteloon >>'. Ohjeet Gmailiin: 1. Kirjaudu sisään Gmail-tilillesi. 2. Klikkaa hammaspyöräsymbolia oikeassa yläkulmassa. Valitse 'Sähköpostin asetukset'. 3. Klikkaa 'Suodattimet'-kohtaa. 4. Klikkaa 'Luo suodatin'-kohtaa. 5. Näppäile @Lotto24.fi.fi 'Kohteesta'-kohtaan 6. Klikkaa 'Luo suodatin tällä haulla'-kohtaa. 7. Klikkaa 'Älä koskaan siirrä roskapostiin'-kohtaa. 8. Klikkaa 'Luo suodatin'-kohtaa. Yllä olevin keinoin varmistat, että vastaanotat kaikki sähköpostiviestit Lotto24.fi.fi:ltä tulevaisuudessa. Jos et vieläkään saa sähköpostejamme, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Takaisin