Irtisano perusjäsenyys

Jos haluat irtisanoa ilmaisen perusjäsenyytesi Lotto24.fi:llä, kirjaudu sisään ja klikkaa nimeäsi sivun yläreunassa.

Valitse ’Tilini’ ja klikkaa ’Poista Jäsen’ kohdan ’Jäsenyys’ alapuolella. Saat sähköpostiisi viestin, jossa vahvistetaan, että profiilisi on poistettu.

Huomioithan, ettet irtisanoutumisen jälkeen voi enää kirjautua ja pelata.

Jos et saa vahvistusviestiä pian irtisanoutumisesi jälkeen, tarkista sähköpostisi roskakori. Jos et löydä viestiä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Ohjaa minut Lotto24.fi -sivustolle