Tekniset kysymykset

Jos koet ongelmia, on aina hyvä ensiksi päivittää sivu painamalla Ctrl + R. - Jos sivustolla on tapahtunut muutoksia edellisen kirjautumisesi jälkeen, voit kokea joitakin teknisiä ongelmia siitä johtuen. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos huomaat mitä tahansa ongelmia tai virheitä sivuillamme. - Lähetä aina yksityiskohtainen kuvaus ongelmasta ja jos mahdollista, kuvakaappaus.

Etkö löytänyt mitä etsit? Kokeile näitä aiheeseen liittyviä kohtia.

Mikään edellä mainituista ei vastaa kysymykseeni
En saa Lotto24.fi:n sähköposteja. Miten voin korjata asian?
En voi pelata
En voi ladata/tallentaa tietojani
Bannerit eivät ilmesty näytölle
Pelien pitkä odotusaika

Takaisin