Voitot & Palkinnot

Jos olet Lotto24.fi:n onnekas voittaja, sinulle lähetetään siitä välittömästi viesti sähköpostiisi.

Ilmoitus voitosta lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla kirjauduit. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein kirjautuessasi Lotto24.fi:hin.

Voittoviesti lähetetään automaattisesti, kun voittaja on arvottu ja toimii myös kuittina voitostasi. Vastaa viestiin edellä kerrottujen ehtojen mukaisesti. Kaikilla voittajilla on 14 päivää aikaa vaatia voittoaan. 14 päivän jälkeen kaikki oikeudet voittoon menetetään.

Lotto24.fi:llä sinun tulee vahvistaa voittosi, jotta se voidaan maksaa tilillesi tai lähettää kotiosoitteeseesi. Tämä tarkoittaa, että jos olet esim. Jokeriloton voittaja, sinulla on 14 päivää aikaa vastata saamaasi sähköpostiin ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun lisätietoja saadaksesi.

Kuukausittaisen arvonnan voittajat julkaistaan Lotto24.fi:llä ja voit nähdä voittajat klikkaamalla kohtaa ”Voittajat” päävalikossa.

HUOM: Nimesi sekä voittosi/palkintosi näkyvät listalla, kun Lotto24.fi on hyväksynyt voittosi/palkintosi.

Jokaiselle lotossa oikean numeroyhdistelmän saaneelle maksetaan voitot suoraan tilille – VEROVAPAANA! – Lotto24.fi:llä kenenkään ei tarvitse jakaa voittojaan toisten kanssa.